Saturday, June 18, 2011

PURNAMA MERINDU~

video




Lagu:

Purnama Merindu 
(Siti Nurhaliza)

Bermaknakah tiap baris kata-kata
Ataukah hanya dibibir saja
Bersungguhkah rindu yang engkau pamerkan
Ataukah sekadar hanya lakonan

Rindu... telah melekat dalam hatiku
Walau awan lalu
Rinduku... tak berubah... arah

Purnama mengambang... cuma berteman
Bintang berkelipan dan juga awan
Siapa tahu...
Rindu yang mencengkam di hatiku

Aku meminta pada yang ada
Aku merindu pada yang kasih
Aku merayu padamu yang sudi... merindu ku

Purnama mengambang berbagai warna
Bila embun pun datang bintang purnama
Tinggallah aku sendirian bertemankan malam sepi

Aku meminta pada yang ada
Aku merindu pada yang kasih
Aku merindu padamu yang sudi memujuk

Hiaskanlah cinta di jari manisku
Sinarkan bagai gemerlap kencana
Tandakanlah kasih dimercu kalbu
Serikanlah purnama yang merindu

Thursday, June 9, 2011

AZRI AF9 KE FINAL!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum W.B.T..hehe..nak bagitahu jer yang Azri AF9 akhirnya layak juga ke final..hehe..Actually aku memang minat dengan Azri since Konsert Tirai AF9...I like her voice.Macho giler..haha..walaupun aku rasa peminat Erul memang ramai..kih2...So, syabas buat Azri AF9 berjaya jugak ke final walaupun undi dia sentiasa terbawah...bagi aku masa dia bawak lagu HERE WITHOUT YOU by 3 DOORS DOWN memang best giler suara dia..betul kata Hattan..Pompuan dengar pon boleh Cair termasuk aku ni....haha.....Jom layan AZRI AF9