Tuesday, May 10, 2011

HEADER SAYA BURUK!!!!! OH NO....

Selamat Malam..lama dah tak jenguk blog saya yang tak seberapa ni....akhir2 tok nang busy dengan kerja....huhu...I NEED A VACATION.....huhu....best g jalan2 d blog orang..tengok diorang punya blog memang cantik menarik dan tertarik...kreatif betul mereka..huhu...macam2 style aku tengok...HEADER aku sangatlah buruk..jeles jugak tengok HEADER blog orang..uwawawa...itupun aku punya HEADER aku cuba CREATE sendiri..orang baru nak belajar..hehe..sampai kawan aku satu ofis ketawa tengok aku punya HEADER tu...keanak-anakan...adeh...huhu...

p/s =saya pernah berkata pada diri sendiri supaya tidak akan mudah mengalah tapi aku juga insan biasa yang punya kekurangan dan kelebihan..aku akui aku memang jenis yang mcm tu juga...

4 comments:

Natsumi said...

kiut la header ya..sy mok plh nak kdk awk ya..nk atas skli ya..p x pndy..hehe

ruby said...

saya polah k adobe photoshop..huhu

Zahreena Qalbi said...

aok eh b..kiut apa...peduli la pa org pdh..janji hepi..hehe

schaze zainn said...

cha punya header lagi simple..ekekeke