Thursday, June 9, 2011

AZRI AF9 KE FINAL!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum W.B.T..hehe..nak bagitahu jer yang Azri AF9 akhirnya layak juga ke final..hehe..Actually aku memang minat dengan Azri since Konsert Tirai AF9...I like her voice.Macho giler..haha..walaupun aku rasa peminat Erul memang ramai..kih2...So, syabas buat Azri AF9 berjaya jugak ke final walaupun undi dia sentiasa terbawah...bagi aku masa dia bawak lagu HERE WITHOUT YOU by 3 DOORS DOWN memang best giler suara dia..betul kata Hattan..Pompuan dengar pon boleh Cair termasuk aku ni....haha.....Jom layan AZRI AF9

1 comments:

ciknabil-a said...

kat sini ada org layan af la.. hehe.. :)